SommerNM junior i Vik

Postet av Lars Lindmo den 30. Sep 2016

Ål Skiskytterlag stilte med 4 juniorløpere på sommerNM rulleskiskyting i Vik i helga. Dette er et flott arrangement for utøverne, som får testet form og konkurransenerver før vintersesongen starter for fullt om noen måneder.

På fredag ble det arrangert skytekonkurranse, og Vilde var eneste utøver fra klubben som hadde kvalifisert seg for skytefinalen i klasse 18 år. I selve finalen så fikk ikke Vilde full klaff, men det var en flott erfaring å ta med seg.

På lørdag ble det gått Sprint. Første års junior Mari ble nr 7 med skyting (0 ligg - 3 stå). I 18 års klassen kom Vilde inn som nr 12 ( 0-2), og Tuva nr 20 (1-1). Halvor ble nr 26 med skyting 1-1. Brukbar skyting av alle, og med litt ekstra trening nå frem mot vintersesong så blir dette veldig bra.

På søndag ble det gått jaktstart, og alle klarte å forbedre sin plassering fra Sprinten. Mari ble nr 6 (1-1-3-3) og gikk opp en plass. Vilde gikk også opp en plassering og ble nr 11 (2-2-2-1). Halvor gjorde en bra jaktstart og gikk seg opp hele 9 plasser og ble nr 17 (0-4-2-2). Tuva gikk ikke på søndag.

Flott innsats av juniorene. Vi gleder oss til å følge med videre når vintersesongen starter for fullt.

God stemning på vei til sommerNM 2016 i VikKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.