Bendit Bjerke Skiskytterfestival

Postet av Ål Skiskytterlag den 15. Mar 2015I helga arrangerte Bjerke IL Bendit Skiskytterfestival på Nordåsen Skistadion i Maura. Det ble gått Sprint på lørdag og fellesstart på søndag. Fra Ål Skiskytterlag deltok 5 utøvere.

Tonje Tveito (J11) gikk til topps på Sprinten og ble nummer 2 på fellesstart. GRATULERER

Mari Lindmo Kvanneberg (J15) fulgte opp den gode innsatsen fra HL og kom på pallen med 3 plass begge dager. GRATULERER. Vi nevner også at Maris gode plasseringer på HL resulterte i uttak til Youngstar Statkrafts sentrale samlinger for 2015. 15 utvalgte jenter (15 år) fra hele landet får mulighet til være med på 3 samlinger i regi av Norges Skiskytterforbund.

Tuva E Sørbøen (J16) fikk til 2 jevne løp. 7 treff begge dager og plasserings midt på tabellen

Halvor Skrindo (G16) fikk 6 treff og 17 plass begge dager

Stina Brattegard (K17) med 7 treff og 5 plass på Sprinten. På fellesstarten startet Stina med fremragende skyting og ledet inn til 4 skyting. Da fikk hun 3 bom og havnet på 4 plass.

Vilde Hagen Friis gikk Skrautvålsprinten på lørdag. Her fortsatt Vilde den gode skyteformen, og 9 treff resulterte i 3 plass. GRATULERERMari i fint driv på fellestarten hvor hun gikk inn til en 3 plass


Tuva jakter en bedre plassering på fellesstarten
Stina viste fremragende skyting på fellestarten og ledet inn til 4 skyting. Her ble det 3 bom og hun endte på en 4 plass