Bendit KvalfossSprinten 2015 i Holmenkollen

Postet av Ål Skiskytterlag den 2. Feb 2015
Bendit KvalfossSprinten ble arrangert i helga for årsklasser 13 til 16 år. Et flott og populært arrangement i Norges Nasjonalanlegg med mange påmeldte i ungdomsklassene. Rennene var også kvalifiseringsrenn for uttak til Young Star for årsklasser 15 og 16 år. Ål Skiskytterlag stilte med 12 utøvere og det ble gått Sprint på lørdag og Normal på Søndag.

Det var krevende forhold på standplass begge dager, med tildels sterk vind og vindkast som gjorde at det ble noen flere bommer enn normalt på flere av utøverne. Men på tross av krevende forhold var det flere utøvere fra Ål Skiskytterlag som fikk til gode løp.

Vilde K. Veslegard (J14) fikk til gode løp begge dager. Premiering på lørdag med en sterk 7 plass og en 11 plass på søndagens Normal. Også Mari L. Kvanneberg (J15) fikk til et premieløp på lørdagens Normal med en flott 7 plass.

Vilde Hagen Friis (J16) fikk til et bra løp på Sprinten med 8 treff og en 10 plass. Halvor Skrindo (G16) gjorde også en sterk prestasjon på Sprinten med 7 treff og 18 plass i en stor gutteklasse med over 100 deltakere. Det ser ut som om Vilde og Halvor begge har klart å kvalifisere seg til Young Star, og vi venter i spenning på endelig uttak.

I gutter 13 år stilte Ål SSL med 4 utøvere, Gaute, Peder, Per Olav og Eskil. Her ble det litt for mange bom i vindkastene til at noen kom høyt opp på listene.


Mari var fornøyd med premiering og 7 plass på SprintenAlltid god stemning når Ål Skiskytterlag er ute å spiser. Her fra Egon på lørdag.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.