Sesongavslutning for juniorene

Postet av Ål Skiskytterlag den 9. Apr 2018

Det var Vingrom IL som sto som arrangør av Senior NM og finaler i JuniorCup, som ble avholdt på Birkebeiner Skiskytterstadion på Lillehammer. Noen av våre juniorer gikk også NM øvelser for senior. Slik gikk det med våre 5 juniorutøvere på sesongens siste skiskytterrenn.

Stina (K20-.21) startet på torsdag med å gå NM stafett for Buskerud sitt seniorlag, sammen med Åsne Skrede fra Geilo og Mari Wetterhus fra Svene. Stina gikk en god 2 etappe og laget gikk inn til en flott 4 plass.

På fredag ble det arrangert NM Sprint for senior, og 3 av våre juniorløpere deltok på kvinnenens Sprintøvelse, Stina (k20-21), Mari (K18-19) og Mari (K17). Det ble tøff konkurranse og litt for mange bom på juniorene til å hevde seg på resultatlistene blant Norges beste skiskyttere. Men våre unge håpefulle tok meg seg nyttig lærdom og erfaring fra mesterskapet.

Juniorfinalene ble arrangert på lørdag (K17) og søndag (K20-21). I K17 deltok Vilde og Mari. De fikk begge litt for mange bom og ble nr 11 og 13 av 20 forhåndskvalifiserte finaledeltakere. I cupsammendraget ble Mari nummer 12 og Vilde nummer 15. Stina (K20-21) gikk finale på søndag og ble nr 11 (0-1-2-1) av 15 kvalifiserte finaledeltakere. I Cupsammendraget ble Stina nummer 10.

Mari (K18) prøvde seg også på NM øvelsen Fellesstart Senior på søndag. Halvveis i løpet lå hun  bra an etter fullt hus på de to første liggende seriene. På stående seriene ble det noen bom og Mari ble til slutt nummer 36 med skyteresultat (0-0-2-2). Mari ble nummer 34 i NorgesCupen for junior i sammenslått klasse K18-19. 

Halvor (M19) gikk kun et utsatt siste Sprint juniorcuprenn på torsdag. Brukbar skyting (1-1) men ingen plassering høyt oppe på listene. Det ble ingen juniorfinale på Halvor, som ble nummer 39 i sammendraget i Norgescupen.

Komplette resultater fra mesterskapet kan du se HER


Vi takker våre juniorer for god innsats gjennom sesongen og håper å se de på startstreken til neste sesong.

Stina gikk en god etappe for Buskerud som ble nummer 4 i NM Stafett
Vilde og Mari i finalerennet for juniorcup K17

 

Mari gikk NM senior Sprint og Fellesstart på Lillehammer
Halvor avslutta sesongen med Sprintløp på Lillehammer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.