NorgesCup på Liatoppen

Postet av Ål Skiskytterlag den 9. Jan 2017

God stemning i Bua før junior jentene skal ut å gå sitt første NC renn for sesongen


Juniorene gikk sitt første Norgescup renn på Liatoppen i helga. Ål Skiskytterlag har 5 aktive juniorer. I tillegg stilte Olav opp på lørdagens Sprint. Slik gikk det med utøverne:

Førsteårs junior Mari (K17) leverte 2 jevne gode løp. Det ble 8 plass begge dager, både på Sprinten (3-1) og på Fellesstarten (2-2-2-2). Tross litt for mange bom, hadde Mari god fart i sporet.

I K18 hadde Vilde sin beste dag på Sprinten med 16 plass (1-3), mens Tuva hadde sin beste dag på Fellesstarten med en 16 plass (1-0-1-2). Meget bra skyteresultat av Tuva på Fellesstarten.

Halvor (M18) gikk sitt beste NC renn noensinne på søndagens Fellesstart. Med stålende skyting (1-1-1-1) og god fart i sporet gikk han inn til en flott 11 plass i en stor gutteklasse med 73 deltakere.

Stina fikk til 2 gode løp på Liatoppen. 6 plass på Sprinten (1-3) og 10 plass på Fellesstarten (2-0-1-4).

Olav (M20-21) stilte sporty opp på lørdagens Sprint. Kun 1 bom på liggende, men det ble en "sprekk" på stående med 4 bom. Olav la opp som aktiv skiskytter i fjor, og merket nok en formsvikt i forhold til aktive år.

Arrangementet på Liatoppen ble vellykket og det ble en god start for juniorene. Neste NC renn blir junior NM i Holmenkollen om 3 uker. Vi ønsker juniorene lykke til videre med sesongen !


Mari hadde god fart i sporet og fikk 8 plass begge dager. Tidenes beste av Halvor med 11 plass på Fellesstarten


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.