Sparebank 1 Cup KM Sprint og Normal på Svene

Postet av Ål Skiskytterlag den 13. Jan 2015Stor delegasjon med i alt 38 utøvere fra Ål Skiskytterlag deltok på Sparebank 1 Cup og KM Sprint og Normal på Stevningsmogen (Lampeland) i helga. Det ble gått Sprint på lørdag og Normal på søndag. Vi var over 65 personer som overnattet på Kongsberg Hotell og hadde felles bespising på Peppes Pizza på lørdag kveld.

På lørdag var det mye snøfall som skapte litt kluss og utfordringer på standplass. Snø i sikte, ising, og skudd som kom bort i snøen mm. Dårlig sikt i tett snøfall og litt for mange bom. Men dette var lærerikt og minner oss om at skiskyting er en uteidrett.

På tross av noen utfordringer så var det mange av våre utøvere som fikk til gode løp denne helga. Formen til Narve K. Veslegard (G11) fortsetter og han kom på pallen begge dager også under dette rennet. 3 plass på Sprinten og 2 plass på Normal. GRATULERER

Det var også en jente som kom på pallen begge dager. Hedda Torsgard (J12) fikk 3 plass på Sprinten og 1 plass på Normal. GRATULERER. I samme klasse fikk Gro Torsteinsrud til en bra løp med en 4 plass på Sprinten. Søstrene Lappegard gjorde det bra på søndag og fikk 2 plass (Ida) og 4 plass (Marie).

På Normal fikk Tonje Tveito (J11) 2 plass og Gunhild Oleivsgard 4 plass

I Jenter 14 år fikk Vilde K. Veslegard til 2 gode løp. 4 plass på Sprinten og 6 plass på Normal. Også Mari L. Kvanneberg fikk til 2 gode løp, 5 plass på Sprinten og 8 plass på Normal.

Vilde H. Friis (J16) fortsatte den gode skyteformen. 9 treff og 9 plass på Sprint og 10 treff og 6 plass på Normal. Jevngamle Halvor Skrindo fikk til et flott løp på Normal med en 9 plass.

Nullerklubben denne helga. Mange av våre yngste utøvere og nybegynner er gode skyttere. Disse klarte 10 treff på Sprinten: Torjus Arnegard (nyb), Eivind Oleivsgard (nyb), Øyvind Hellevik (nyb), Guro M. Lappegard (nyb), Mayliss Sørbøen (Nyb)

10 treff på søndag/Normal: Torjus Arnegard (nyb), Vetle Hvitsand (G11), Guri Feten (nyb), Elin Thoen (nyb), Ane Torsgard (nyb), Hedda Torsgard (J12) og Vilde H. Friis (J16)Garasjegjengen. Ivrig støtteapparat prepper ski

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.