Sesongåpning på Geilo

Postet av Ål Skiskytterlag den 2. Des 2019

Forventningsfulle gutter fra Ål Skiskytterlag før sesongåpning på Geilo

Da var det endelig klart for sesongåpning for aldersbestemte klasser på Geilo. Klubben stilte med 25 utøvere og var representert i de aller fleste klasser. På lørdag var det Sprint og på søndag fellesstart fra 11 år og eldre. 

På åpningsdagen var det Guro (J14) som klarte å holde spenningsnivået under kontroll, og med 9 treff så ble det en flott 3 plass. Guro gjorde også et bra løp på fellesstarten og ble nummer 7. Kristin i samme klasse gjorde et bra løp på Sprinten og ble nummer 5.

På søndag ble det ytterligere to pallplasseringer til klubben. Både Gunhild (J16) og Narve (G16) ble belønnet med 3 plass på fellesstarten. Gunhild fikk også til et bra løp på Sprinten med en 7 plass. Andrea i samme klasse fikk til to gode løp på Geilo med en 6 og en 5 plass.

Tord (G15) fikk til gode løp i helga, med 5 plass på Sprinten og en 7 plass på fellesstarten. I samme årsklasse ble Olivia nummer 6 på Sprinten med 8 treff. Sander (G13) hadde god fart i sporet på lørdag, og trass mange bom så ble det en god plassering med en 7 plass. 

I den minste gutteklassen (G11) ble det flere gode løp. Sindre med to jevne løp med en 5 og en 4 plass. Brede i samme klasse ble nummer 5 på fellesstarten med 9 treff. I jenter 12 år fikk Iselin til et godt løp på søndagens fellesstart og med 8 treff så ble det en flott 6 plass.

Klubben stilte med 4 utøvere i Nybegynnerklassene. Flere fikk til god skyting med 8 og 9 treff.

Juniorene gikk også renn på Geilo i helga. Noen benyttet sjansen til å måle krefter med seniorene. Våre yngste juniorer (ungdom 17 år) gikk Sp1 Cup og fikk testet formen mot flere av sine konkurrenter, før de skal ut på sitt første Norgescuprenn på Lygna om 14 dager. På Sprinten så ble det 4 plass til Gro med 8 treff og 5 plass til Ida med 7 treff. 

Resultater lørdag Sprint

Resultater søndag Fellesstart og Sprint

Oppsummering av åpningshelga lover godt for fortsettelsen og vi ønsker alle utøvere fra klubben lykke til med sesongen

Guro 3 plass på SprintenGode åpningsrenn på Geilo av 16 års jentene Andrea og Gunhild
God stemning på Geilo blant 14 års jenteneFornøyd med innsatsen på GeiloEndelig i gang med sesongen


  
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.