HL Stafett Gull og Sølv til jentene

Postet av Ål Skiskytterlag den 5. Mar 2018

StafettGull til Ida og Gro. Sølv til Marie

Det ble medaljedryss til 15 års jentene på HL's siste dag, hvor det ble gått stafett. Gro og Ida gikk inn til GULL for Buskeruds 1 lag, mens Marie fikk SØLV og gikk for Buskeruds 2 lag. Gratulere til jentene med gode løp og stafettmedaljer.

Hovedlandsrennet (HL) er å regne som et uoffisielt NM for årsklassene 15 og 16 år. MjøsSki sto for et flott arrangement på Veldre Sag. Ål Skiskytterlag stilte med 7 utøvere.  

Det var 15 års jentene som også utmerket seg med de beste prestasjonene under de individuelle rennnene. På fredag var det Normal og på lørdag Sprint. Gro (J15) fikk til to gode løp, og ble nr 8 (Normal) og nr 7 (Sprint). Ida i samme klasse gikk inn til en meget sterk 5 plass på Sprinten. Søster Marie gikk to gode og jevne løp og ble nr 21 og 22 på de individuelle rennnene.

Sigrid (J16) gikk en god Sprint (4-0). Tross 4 bom på første ligg så hadde Sigrid god fart i sporet og ble nr 14. På stafetten gikk Sigrid for Buskeruds 2 lag (J15-16) som ble nr 10.

Peder, Gaute og Eskil (G16) gikk sitt siste HL. Ingen av guttene hevdet seg høyt oppe på resultatlistene i den store gutteklassen. Beste løp for Peder ble nr 41 (1-2) på Normaldistansen, og nr 40 for Gaute (2-2) på Sprinten. På stafetten gikk Gaute og Peder for Buskerud sitt 2 lag (G15-16) som ble nr 20. Eskil gikk på et Mixlag, som ble nr 3 i denne klassen.

Komplette resultater finner du HER

Mye Ål under premiesermonien for HL stafetten jenter 15 år

Sigrid gikk en god Sprint. Her sammen med Peder og Eskil
HL guttene Gaute, Peder og Eskil

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.