Her er resultatene fra sonerennet på Liatoppen 7.mars.

Resultat

Kvalfossprinten 2019

Postet av Ål Skiskyttarlag-Skiskyting den 29. Jan 2019

Det ble ingen medaljer, men flere topp 10-resultater for utøvere fra Ål skiskytterlag under Kvalfossprinten i Holmenkollen sist helg. Under sprint på lørdag, ble det 4.plass på Narve (G15), kun 2 sek fra pallen, 6.plass på Guro (J13), bare en bom fra pallen, Tonje (J15) på 10.plass, kun 48 sek bak vinneren og Ida Molde lappegard (J16) på 7.plass, drøye 40 sek bak vinneren.

På søndag, under normalen med krevende skyteforhold, kom Ane (J13) på en flott 4.plass, noen få sekunder fra pallen, Narve (G15) på 5.plass og Ida (J16) på 5.plass, noen få sek fra 2.plass.

Ellers var det mange flott resultat. Snarveien til resultatene finner dere under

Resultat lørdag

Resultat søndag

Blide jenter i 13-års klassa

Gutta i smørebua gjør en viktig jobb. Narve er fornøyd med jobben deres

Viktig å slappe av mellom øktene. J15 med god innsats.

KM skiskyting Svene

Postet av Ål Skiskyttarlag-Skiskyting den 20. Jan 2019

Ål skiskytterlag hadde sin årlige fellessamling i Kongsberg i forbindelsen med KM skiskyting på Lampeland. Nærmere 80 personer med stort og smått tilknyttet skiskytterlaget innkvarterte seg på Quality hotell på Kongsberg, og over 30 av disse stilte til start en eller to dager. Alle gjennomførte strålende løp, og det var ekstra stas med nybegynnere under 10 år som var med for første gang. Torkel Kind Kvelperud, Aurora Skarpås og Aksel Roløkken Tretterud får en velfortjent skryt for flott innsats.

For øvrig ble det en haug med medaljer til Ål skiskytterlag, og resultatene finner dere her:

Lørdag

Søndag

Noen bilder fra helga.

Bamsemums til J11, J12 og G12 da Åmund Arnegard skjøt fullt hus på søndag, og tok en flott 4.plass i G12.

2.plass til Ane Torsgard og 3.plass til Guro Molde Lappegard i J13 lørdag.

Blid gjeng. Og ekstra stas for Kristin som tok 2.plassen i J13, bare et sekund bak vinneren.

Ida Molde Lappegard vant J16 søndag og tok en 2.plass lørdag.

Kaldt, men flotte forhold på Lampeland

Sparebank1 cup Simostranda

Postet av Ål Skiskyttarlag-Skiskyting den 14. Jan 2019

Sparebank1 cup vart arrangert i flott vinterver på Simostranda i helga. Det var mange frå Ål skiskyttarlag med gode resultat. På sprinten laurdag, vann Tonje Tveito J15, Gro vart nr 3 og Ida nr 5 i J16, Narve nr 2 i G15, berre 7 sekund bak vinnaren og Vilde Hagen Friis vann kvinner 20 år og eldre med 9 treff. På laurdag var det også med to nybyrjarar, Aksel og Brede Tretterud. Flott innsats av båe to.

På normal sundag, på sin 16-årsdag, klarte både Ida og Marie å fylle alle blinkane. Ida vart nr 2 og Marie kom på ein flott 5.plass. Vi gratulerer båe med flotte resultat og ikkje minst 16-årsdagen. Hipp,hipp hurra! Gro vart nr 4 i same klasse. I J13 vart Guro nr 2 og Kristin nr 3. Torjus fekk ein flott 4.plass i klasse G14 medan Tord tok 6.plassen. Narve vart nr 4 i G15.

Vi gratulerer alle frå Ål skiskyttarlag med flott innsats.

Flotte forhold på Simostranda i helga

Kristin, Guri, Elin og Tonje, sistnevnte med seier på sprinten laurdag. Kjempebra, Tonje!

Guro fekk 2.plass og Kristin 3.plass på normaldistansen J13 sundag. Gratulerer med flott innsats!