Junior NM i Orkdal

Postet av Ål Skiskytterlag den 20. Mar 2019

Det ble NM stafettsølv til Vilde og stafettgull til Mari som gikk for Buskerud sitt 2 og 1 lag i stafettklassen 17-18 år

Det ble 3 NM medaljer til juniorjenter fra Ål Skiskytterlag på siste dag av NM mesterskapet på Knyken skistadion i Orkdal. I stafettklassen K17-18 år gikk Mari T på Buskerud sitt første lag som tok Gull og Vilde gikk for Buskerud sitt andre lag som tok Sølv. I stafettklassen K17-21 år ble det NM Sølv til Stina, som gikk for Buskerud sitt første lag. Vi Gratulerer jentene med strålende stafettetapper og NM medaljer !

Det var i alt 8 juniorløpere fra Ål SSL som deltok i NM mesterskapet, som startet med fellesstarter på fredag, sprint på lørdag og avsluttet med stafetter på søndag.

Mari T (K18) gjennomførte også gode individuelle renn, med 6 plass på fellesstarten og en sterk 4 plass på sprinten med 9 treff. Vilde i samme klasse ble nummer 14 begge dager på de individuelle rennene

Mari LK (K19) gjorde sitt beste løp på sprintdistansen der hun ble nummer 8 med 9 treff. På fellesstarten ble hun nummer 17. Sigrid (K17) fikk til 2 gode plasseringer på Orkdal. Tross litt for mange bom så ble hun nummer 14 og 13 på de individuelle rennene. Stina (K20-21) ble nummer 11 på fellesstarten og nummer 16 på sprintdistansen. Alle juniorjentene fra klubben er kvalifisert til finalerennene i Norgescupen som arrangeres på Liatoppen siste helga i mars sammen med del 2 av senior NM.

Av guttene så var det Gaute (M17) som fikk til et bra løp med en sterk 12 plass på sprinten med 7 treff. Gaute er også kvalifisert til å gå finalerenn i Norgescupen. Brødrene Ole (M18) og Peder (M17) fant ikke skyteformen på Knyken stadion og havnet nede på resultatlistene.

Komplette resultater alle dager kan du se HER

Mari T (K18) varmer opp før stafetten på søndagGaute (M17) og Sigrid (K17) deltok på NM øvelser i OrkdalMari gratulerte Mari og Vilde med NM medaljer på søndagens stafetter
Stina gikk for Buskerud sitt første lag i klasse 17-21 år og fikk NM sølvmedaljeVilde ledet an i stafetten for Buskerud sitt andre lagMari LK på fredagens fellesstart i K19 år