Liatoppen Skiskytterfestival

Postet av Ål Skiskytterlag den 16. Apr 2018

12 års jentene koste seg på Liatoppen

Det ble en flott dag på Liatoppen på søndag. På programmet var det Normaldistanser for 11 og 12 åringene, mens det var Fellesstarter for årsklasse 13 år og eldre. Det ble mange gode prestasjoner på standplass og i løypa av klubbens utøvere.

To av jentene klarte pallplassering på sesongens siste renn på Liatoppen. Det var Gro (J15) som ble nummer 2 og Gunhild (J14) som ble nummer 3. Gratulerer til begge med flotte løp !

Av jentene i de minste årsklassene utmerket Guro (J12) seg med en flott 9 plass på søndag. Guro viste meget god skyting gjennom hele mesterskapet og traff på alle sine skytinger. I gutter 13 år gjorde Tord og Torjus meget gode løp på deres første fellesstart på Liatoppen. Tord ble nummer 4 og Torjus ble nummer 10.

Lørdagens klassevinner på Sprinten, Andra (J14) ble nummer 15 på søndagens fellesstart. Samme plasseringer fikk også Sigrid (J16) på hennes siste renn på Liatoppen Skiskytterfestival.

Gro (J15) og Gunhild (J14) gjorde begge gode løp på Liatoppen og kom på pallen på søndag

Kristin og Guri (J13) gikk sin første Fellesstart. Utøvere fra Ål SSL bidro på premieutdelingen sammen med Ole Einar og Tarjai