LM Øst Rulleskiskytterfestival i Karidalen Skisenter

Postet av Ål Skiskytterlag den 10. Sep 2017

Sølvmedalje til Mari (K18-19) på fellesstarten i LM Øst.

Ål Skiskytterlag stilte med to juniorjenter under LM Øst Rulleskifestival, som Østre Toten Skiskytterlag arrangerte i Karidalen Skisenter. Mari gikk Sprint på lørdag og fellesstart på søndag. Stina (K20-21) gikk kun fellesstart på søndag.

På lørdagens Sprint ble det litt for mange bom på liggende for Mari og hun gikk inn til en 9 plass med skyteresultat (4-1). Dagen etter var det Fellesstart og der ble det sølvmedalje til Mari (2-2-1-2). Vi Gratulerer.

Stina lå lenge langt fremme i klassen K20-21 på Fellesstarten og hun lå godt an til medalje før siste skyting. På siste skyting ble det litt for mange bom på Stina og hun gikk inn til en 4 plass (1-0-1-4).

God innsats av begge jentene og vi ønsker lykke til videre med sesongen.

Mari og Stina hadde god driv i løypene i Karidalen og fikk til gode løp på søndagens LM Øst Fellesstart.