BLINKfestivalen 2017

Postet av Ål Skiskytterlag den 31. Jul 2017

Stina (K20-21) og Mari (K18) deltok på årets BLINKfestival i Sandnes. På torsdag gikk de Lysebotn Opp og på fredag gikk de kvalifiseringsrenn til skiskytterfinaler på lørdag.

Jentene gjorde gode løp under lørdagens finaler. Begge havnet i spurtdueller og tapte knepent med noen tiendedeler. Stina gikk inn til en fin 4 plass med 7 treff (1-2) og Mari kom på en flott 3 plass med 7 treff (2-1). Flott innsats av juniorene som fikk testet sommerformen i stemningsfulle dager i Sandnes sentrum. Vi ønsker jentene lykke til videre med sommertrening og forberedelser til kommende sesong.

Mari (K18) kom på pallen i finalerennet under BLINK festivalen i Sandes med en flott 3 plass.  Her sammen med vinner Martine Sogn-Larsen (Try) og 2 plass Benedicte Stien Schreiner (Skonseng).

Stina (K20-21) i fint driv under finalerennet i Sandnes sentrum