Finalerenn JuniorCup Mo i Rana

Postet av Ål Skiskytterlag den 26. Mar 2017

Mari (K17) fikk full klaff på finalerennet i Norgescupen for juniorer. Med skyteresultat 0-1-1-1 avsluttet hun sesongen med seier på lørdagens fellesstart. Vi GRATULERER. I Cup-sammendraget ble Mari nr 8.

Halvor(M18) fikk litt for mange bom på finalerennet (2-1-3-1) og ble nr 24. Samme plassering fikk han også i Norgescupen.

Stina (K19) gikk finalerenn på søndag og ble nr 10 med skyteresultat 0-2-1-4. Stina lå lenge langt fremme, men det ble for mange bom på siste stående. Stina ble nr 8 i Norgescupen. Stina fikk til et bra løp på fredagens NM Sprint for seniorer, hvor hun ble nr 42 (1-0) av totalt 81 startende.

Dette var sesongens siste renn for juniorene, og vi håper og tror at sesongen har gitt mersmak til å satse videre.

Stina og Mari koser seg på stadion. Halvor i farta

Mari fikk stå øverst på pallen på sesongens siste finalerenn i Norgescupen for K17 år