Ida gikk Young Star 2019 i Holmenkollen

Postet av Ål Skiskytterlag den 25. Mar 2019

Ida (J16) kvalifiserte seg også i år til Young Start rennet som ble arrangert i Holmenkollen torsdag 21 mars. Rennet gikk i opptak på NRK på fredag. Bama Young Star 2019 mønstrer 30 av landets beste skiskytterjenter i årsklassene 15 og 16 år. Det er tøffe kvalifiseringskrav for å bli tatt ut til rennet.

Ida gjennomførte et strålende renn og ble nummer 7 med 8 treff på standplass. Vi gratulerer Ida med en flott innsats i sterk konkurranse med landets beste skiskyttere i 15 og 16 års klassene. 

Region Øst (Telemark-Vestfold, Buskerud, Oppland, Hedemark, Nord-Østerdal, Oslo/Akershus) var tildelt 18 jenteplasser, og beste 4 av 6 kvalifiseringsrenn var tellende. I region Øst var kvalifiseringsrenn; Kvalfossprinten, LM Øst og Hovedlandsrennet (HL). 

Resultater young-star-jenter-2019 (2).pdf

Ida var fornøyd med innsatsen i Holmenkollen. Med en flott 7 plass så ble det premieseremoni for Ida sammen med Tarjei Bø.


Her er Ida i Holmenkollen sammen med skiskyttervenninne fra Simostranda som også var kvalifisert til Young Star rennet.

0 Kommentar

Lygnasætersprinten, med 2.plass til Gunhild

Postet av Ål Skiskytterlag den 24. Mar 2019

Ål ssl stilte med løparar i J16, J15 og G14 på Lygnasætersprinten 2019, der Gunhild tok ein flott 2.plass i J15. 

                                                 2.plass til Gunhild i J14.

Alle resultat finn de her


0 Kommentar

Sparebank 1 cup Simostranda

Postet av Ål Skiskytterlag den 20. Mar 2019

Det var flere gode resultat på Sparebank1 cup på Simostranda med normalprogram lørdag og stafett søndag.

Ane vant J13 lørdag mens Kristin kom på tredjeplass i samme klasse.

Resultatliste normal lørdag

Resultatliste fra stafett søndag er ikke å oppdrive.

Sammenlagtresultat for Sparebank 1 cup 2018/19 finner dere her

Sammenlagt 2018/19

Blide Ålinger på Simostranda

Stafettlaget med Andrea, Ane og Ida i godt humør på Simostranda

                                               Et annet stafettlag, med Marie, Guro og Tonje.

                                              Ål stilte med et guttelag på stafetten, Narve, Tord og Torjus

                                       Elin, Olivia og Guro er godt fornøyde med sin innsats på stafetten.


0 Kommentar

Junior NM i Orkdal

Postet av Ål Skiskytterlag den 20. Mar 2019

Det ble NM stafettsølv til Vilde og stafettgull til Mari som gikk for Buskerud sitt 2 og 1 lag i stafettklassen 17-18 år

Det ble 3 NM medaljer til juniorjenter fra Ål Skiskytterlag på siste dag av NM mesterskapet på Knyken skistadion i Orkdal. I stafettklassen K17-18 år gikk Mari T på Buskerud sitt første lag som tok Gull og Vilde gikk for Buskerud sitt andre lag som tok Sølv. I stafettklassen K17-21 år ble det NM Sølv til Stina, som gikk for Buskerud sitt første lag. Vi Gratulerer jentene med strålende stafettetapper og NM medaljer !

Det var i alt 8 juniorløpere fra Ål SSL som deltok i NM mesterskapet, som startet med fellesstarter på fredag, sprint på lørdag og avsluttet med stafetter på søndag.

Mari T (K18) gjennomførte også gode individuelle renn, med 6 plass på fellesstarten og en sterk 4 plass på sprinten med 9 treff. Vilde i samme klasse ble nummer 14 begge dager på de individuelle rennene

Mari LK (K19) gjorde sitt beste løp på sprintdistansen der hun ble nummer 8 med 9 treff. På fellesstarten ble hun nummer 17. Sigrid (K17) fikk til 2 gode plasseringer på Orkdal. Tross litt for mange bom så ble hun nummer 14 og 13 på de individuelle rennene. Stina (K20-21) ble nummer 11 på fellesstarten og nummer 16 på sprintdistansen. Alle juniorjentene fra klubben er kvalifisert til finalerennene i Norgescupen som arrangeres på Liatoppen siste helga i mars sammen med del 2 av senior NM.

Av guttene så var det Gaute (M17) som fikk til et bra løp med en sterk 12 plass på sprinten med 7 treff. Gaute er også kvalifisert til å gå finalerenn i Norgescupen. Brødrene Ole (M18) og Peder (M17) fant ikke skyteformen på Knyken stadion og havnet nede på resultatlistene.

Komplette resultater alle dager kan du se HER

Mari T (K18) varmer opp før stafetten på søndagGaute (M17) og Sigrid (K17) deltok på NM øvelser i OrkdalMari gratulerte Mari og Vilde med NM medaljer på søndagens stafetter
Stina gikk for Buskerud sitt første lag i klasse 17-21 år og fikk NM sølvmedaljeVilde ledet an i stafetten for Buskerud sitt andre lagMari LK på fredagens fellesstart i K19 år

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline