ÅRSMØTE ÅL SKISKYTTERLAG 18.03.2019

Postet av Ål Skiskytterlag den 26. Feb 2019

Årsmøte i Ål Skiskytterlag avholdes mandag 18. mars 2019 kl 18:00 i lokaler til Hallingdal Bergboring. Saker som medlemmer ønsker behandlet på årsmøte må sendes styret innen 3. mars 2019.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I ÅL SKISKYTTERLAG 2019.docx

NC og NM på Østre Toten

Mari Torsteinsrud (K18) hadde gode dager på Karidalen stadion i Østre Toten.

Juniorene gikk tredje runde i Norgescupen på Karidalen stadion, som ble arrangert av Østre Toten Skilag i helga. På fredag ble det gått normaldistanser, som også var NM øvelse for juniorene. Lørdag var det sprintdistanser, og arrangemntet ble avsluttet med NM mix stafetter på søndag.

Fra klubben deltok 7 juniorløpere. Mari T (K18) viste storform gjennom hele helga. På sprinten ble det sesongbeste med 2 plass tross 5 bom ! Vi Gratulerer med strålende løp ! Det var krevende forhold på standplass med tett tåke og dårlig sikt, og det var gjennomgående mye bom på alle utøverne. På fredagens NM øvelse ble det en flott 6 plass (0-3-1-3). Mari ble tatt ut til Buskerud sitt 2 lag på NM mix stafetten i klasse 17-18 år, hvor hennes lag gikk inn til en 6 plass av ialt 32 startende lag. I Cupsammendraget ligger nå Mari på en sterk 4 plass etter 6 fullførte NC renn.

Det var flere utøvere fra klubben som fikk til gode løp på Karidalen:

Mari LK (K19) med en flott 6 plass på NM normaldistansen (0-1-0-2)

Vilde (K18) med 5 plass på lørdagens sprintdistanse (2-2)

Sigrid (K17) med 10 plass på NM normal (2-2-1-1)

Komplette resultater over alle løpene kan du se HER

KLUBBMESTERSKAP 21.02.2019

Postet av Ål Skiskytterlag den 19. Feb 2019

Klubbmesterskap ble avholdt torsdag 21. februar 2019.

Oppmøte kl. 17:30

Innskyting kl. 17:45

Nybegynnere: Normal 0,5 + 0,5 + 0,5 - Start kl 18:15

11-12 år: Fellesstart 1,25 + 0,5 + 1,25

13-Senior Fellesstart 1,25 + 1,25 + 1,25

Alle klasser tom 16 år er automatisk påmeldt. Junior og Senior må melde seg på. Påmelding (junior/senior) og avmelding (alle andre klasser) på klubbens FB side. Se også FB for startlister, mannskapsliste o.a.

Startkontingent kr 50,- (Vipps 508492). Startnummer og brikke hentes på rennkontoret. Premiering vil skje på sesongavslutningen.

Det vil bli servering av vafler, smoothie, frukt og kaffe etter rennet.

Velkommen til klubbmesterskap !

RESULTATER

Gode resultat på hovedlandsrennet på Oppdal

Denne helga deltok 7 utøvere fra klubben i HL i Oppdal. Det var tre konkurransedager
med normal fredag, sprint lørdag og stafett for kretsene søndag. Det ble seier for
Buskeruds førstelag i J16 stafett. Ida gikk en sterk 2. etappe og førte laget opp i ledelse. Vi
gratulerer så mye. Det ble ellers ingen medaljer på Buskerud i stafett, men flere av utøverne
gjennomførte gode etapper og bra skyting.

I de individuelle konkurransene ble det ingen medaljer, men flere topp 10 resultater. På
fredagens normaldistanse fikk Ida en flott 5.plass i J16 av i alt 63 deltagere. Lørdag var det
sprint. Her gikk Gro inn til en sterk 5. plass i J16 bare 1,5 sekunder bak 4.plassen. I J15 fikk
Gunhild en 9. plass av 64 deltagere. Vi gratulerer alle med gode resultater.