NM Rulleskiskyting på Gautefall

Postet av Ål Skiskytterlag den 24. Sep 2018

Det ble NM bronsjemedalje til Mari (K19) på søndagens fellesstart. Vi Gratulerer !                    

NM Rulleskiskyting ble arrangert på Gautefall stadion i Drangedal i helga. Fra klubben deltok 3 juniorjenter. På programmet sto Sprint på lørdag og Fellesstart på søndag. Det var flotte forhold med sol fra skyfri himmel på Gautefall, men noe utfordrende vindforhold på standplass.

Mari LK (K19) sikret seg NM bronsjemedalje på søndagens fellesstart med skyteresultat 1-2-1-1. På Sprinten dagen før ble hun nummer 10 med 6 treff.

Stina (K20-21) fikk til to gode løp på Gautefall og var nær medalje begge dager. På Sprinten ble hun nummer 4 med skyteresultat 2-1 og på Fellesstarten ble hun nummer 5 (0-1-1-3). 

Mari T (K18) gjorde sitt beste løp på Fellesstarten med en 6 plass (2-2-4-2) På Sprinten ble hun nummer 14.

Stina var strålende fornøyd med løpene på Gautefall

Mari og Mari koste seg under flotte forhold på Gautefall stadion. Her etter at de begge hadde fullført fellesstarten på søndag. Mart T med en fin 6 plass og Mari LK med 3 plass og NM medalje.

Juniorjentene i fint driv i løypene på Gautefall.

StinaMari LKMari T


KLUBB BEKLEDNING ÅL SKISKYTTERLAG

Postet av Ål Skiskytterlag den 10. Sep 2018


Nettbutikk for bestilling av bekledning til klubbpriser er nå åpen og stenger 23.09.2018. Bestillinger blir levert Intersport Ål ca. 6 uker etter stengedato for bestilling. Trykk så på Teamshop og skriv inn brukernavn.

NETTSIDE for bestilling.

Så er du igang..........



KLUBBSAMLING PÅ VOSS

Postet av Ål Skiskytterlag den 10. Sep 2018

Fornøyd gjeng etter avsluttet klubbsamling på Voss

Det ble en flott klubbsamling på Voss for 26 utøvere og 17 foreldre. Det ble en aktiv og sosial helg, med innlagt besøk på Peppez Pizza på lørdag kveld. Utøverne ble delt inn i 3 treningsgrupper etter alder og det ble gjennomført 4 økter. Variert treningsopplegg med både testrenn og skytetester. 

Det var overnattingsplass til alle på dette flotte bygget som ligger like ved standplass.



Tore Bøygard valgt inn i IBU styret

Postet av Ål Skiskytterlag den 9. Sep 2018

Foto: HallingdølenFoto: Hallingdølen

Mangeårig klubbmedlem Tore Bøygard ble på IBU kongressen i Kroatia i helga valgt inn til fast styreplass i det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) for 4 år. Tore var lansert som kandidat til vervet fra Norge. 

Tore har gjennom mange år lagt ned en stor innsats for skiskyttersporten på mange områder, både på klubbnivå og som president i Norges Skiskytterforbund i 10 år.  

Ål Skiskytterlag gratulerer med styrevervet i IBU og vi ønsker Tore lykke til videre med nye og viktige oppgaver for skiskyttersporten.