RETNINGSLINJER FOR PUBLISERING AV BILDER

Postet av Ål Skiskytterlag den 22. Aug 2018

Ål Skiskytterlag har vedtatt å følge Norges Idrettsforbunds retningslinjer for publisering av bilder. Hovedregelen er at det alltid skal innhentes samtykke fra alle som lett kan identifiseres på bildene før de publiseres. Dette gjelder også i lukkede grupper på nettet. Dersom utøver er under 15 år må samtykke hentes inn av barnet selv og foresatte.

Vedlagt idrettsforbundets retningslinjer og samtykkeerklæring (erklæring ligger også under menypunkt SKJEMA på hjemmesiden).

Vi ber om at alle utøvere i klubben fyller ut samtykkeerklæringen og returnerer i undertegnet stand til styremedlem@aalskiskytterlag.no innen samlingsstart på Voss 7. september 2018.

Det blir også en kort orientering om retningslinjer for publisering av bilder på samlingen.



HØSTDUGNAD PÅ LIATOPPEN

Postet av Ål Skiskytterlag den 21. Aug 2018

Det er tid for dugnadsjobbing på Liatoppen. De to første dagene er det vedlikehold av uteområde. Ta med ryddesag/kantklipper om du har. Ellers er det generelt vedlikehald, med beising,rydding og litt bygging. 

Dugnad liatoppen.docx

Dersom du ikke kan møte den dagen du er sett opp på dugnad, må du selv bytte med en annen.



Klubbsamling på Voss 7-9. September 2018

Postet av Ål Skiskytterlag den 13. Aug 2018

Ål Skiskytterlag inviterer til klubbsamling på Voss 7-9 september for utøvere og foreldre. Her er det hus på stadion der alle får plass, og det er flott rulleskiløype rett utanfor døra.

Treningssamlingen er gratis for utøverne, med unntak av Peppez Pizza på lørdag. Foreldre må betale egenandel. Detaljert treningsprogram vil bli sendt ut i etterkant.

Håper på bra oppslutning og at vi får en sosial og utbytterik samling på Voss !

Meld dere på innen 26.08 til kasserar@aalskiskytterlag.no 




BLINK festival i Sandnes

Postet av Ål Skiskytterlag den 4. Aug 2018

Blink festivalen i Sandnes ble arrangert i helga. Tre utøvere fra klubben deltok på festivalen. På fredag ble det gått prolog og kvalifiseringsrenn til lørdagens finaler i fellesstart. Alle klarte å kvalifisere seg til lørdagens finalerenn. Slik gikk det i finalerennene:

I Jenter 15 år ble det gode plasseringer til Andrea som ble nummer 4 og til Tonje som ble nummer 5. Begge hadde 4 bom. Godkjent gjennomførte løp av jentene som deltok på sin første BLINK festival.

Mari (K19) fikk også til et bra finaleløp og ble nummer 4 i sin klasse med totalt 3 bom.

 

Blide jenter fra Ål SSL på BLINK festival i Sandnes

Mari i målområdet etter gjennomført løp på BLINK