2 plass i TRY Stafetten til jentene

Postet av Ål Skiskytterlag den 22. Mar 2018

Fornøyde jenter etter Try Stafetten i Holmenkollen

Det ble en flott plassering til jentene i Try Stafetten, som ble arrangert i Holmenkollen onsdag kveld. I klassen J13-14 år stilte i alt 17 lag, og vi GRATULERER Tonje, Gunhild og Andra med 2 plass i sin klasse.

Ål Skiskyttarlag lag 33:04,3

1 Tonje Tveito 11:23 (1-0)

2 Gunhild Tørhaug Oleivsgard 10:20 (0-0)

3 Andrea Hagen Hallingstad 11:20 (0-0)

Young Star i Holmenkollen

Postet av Ål Skiskytterlag den 18. Mar 2018

Young Star jenter Gro og Ida

Gro fikk til bra skyting i Holmenkollen med 9 treff og en flott 12 plass. Det ble 6 treff på Ida og en 23 plass. Flott innsats av begge våre utøvere i sterk konkurranse blandt landets beste skiskyttere i 15-16 års klassen. Rennet gikk i opptak på NRK på søndag kl 08:45.

Gro og Ida ble tatt ut til YongStar 2018 som ble arrangert i Holmenkollen på lørdag 18.03. I alt 30 utøvere i jenteklassen (15-16 år) er kvalifisert til å gå rennet. Region Øst var tildelt 17 jenteplasser, og beste 4 av 6 kvalifiseringsrenn er tellende. I region Øst var kvalifiseringsrenn; Kvalfossprinten, LM Øst og Hovedlandsrennet (HL).

Resultater jenter

Gro og Ida i Holmenkollen etter årets Young Star renn

JuniorCup og NM på Voss

Postet av Ål Skiskytterlag den 12. Mar 2018

2 plass til Mari på Sprintdistansen

Juniorene gikk Cup og NM distanser på Voss i helga. Dette var siste juniorcup for sesongen, før finalerennene som avsluttes på Lillehammer i starten av april. Samtidig ble NM øvelser i Normal og Mix Stafett avviklet.

Mari (K17) fikk til et kononløp på lørdagens Sprint. Tross 2 bom på siste stående gikk hun inn til sesongbeste og 2 plass. Vi Gratulerer !. På NM Normal ble det 22 plass til Mari. Vilde i samme klasse ble nummer 20 på Normal og nummer 21 på Sprintdistansen. Begge jentene er kvalifisert til å gå finalerenn på Lillehammer

De andre juniorløperne fra klubben gjorde sine beste løp på NM øvelsen. Mari (K18) ble nummer 15. Vilde (K19) deltok på sitt første juniorcuprenn for sesongen og ble nummer 17.

Stina (K20-21) ble nummer 13 på NM øvelsen. Hun gjorde også en bra Sprint og ble nummer 12. Stina skal gå finalerennet på Lillehammer

Halvor gikk et av sine beste løp for sesongen under NM Normal. Med skyteresultat 0-0-1-1 ble han nummer 16.

Siste konkurransedag ble det arrangert NM Mix Stafett i klassene 17-18 år, 17-21 år og 17-Senior. Ingen av klubbens juniorer gikk på lag som hevdet seg høyt oppe på resultatlistene. Beste plassering fikk Stina med en 10 plass, som gikk for Buskerud sitt 2 lag i klassen 17-Senior.

Resultater NM NormalSprint - NM mix Stafett

Trøkk i frasparket. Mari (K17) ble nr 2 på Sprinten

Mari (K18) i farta i løypene på Voss
God stemning på Voss stadion

Sp1 Cup på Liatoppen og KM Stafett

KM Stafett J13-16 år. Bare Ål SSL

Sesongens siste renn i Sparebank 1 Cupen ble arrangert på Liatoppen i helga. På lørdag var det KM Stafett. Nybegynnerne gikk Normal. På søndag var det Sprintdistanse for alle.

På stafetten ble det mange KM medaljer til Ål Skiskytterlag på hjemmebane. I J13-16 var det kun Ål som stilte lag, og alle KM medaljer gikk til 3 stafettlag fra klubben.

KM Gull til lag 1, Marie, Gunhild og Ida, KM Sølv til lag 2, Sigrid, Tuva og Andrea og KM Bronsje til lag 3, Guri, Olivia og kristin

I gutteklassen 13-16 år var det flere lag som stilte til start. Her ble det KM Sølv til Peder, Narve og Gaute. Lag 2 kom på en 4 plass og her gikk Eskil, Torjus og Tord.

Klubben stilte også stafettlag i J11-12 år og det var eneste deltakerlag i denne klassen. Her gikk Mia, Marthe og Mari. I mixklassen 11-12 år gikk Eivind, Angelica og Kristin, samt et lag utenfor konkurranse med Guro, Ane og Eivind.

Takk til alle utøverne som stilte opp på stafettlag for klubben. Det viser at klubben har stor bredde og mange sporty utøvere.

På søndagens Sprint ble det også mange gode løp for klubbens utøvere.

Gunhild (J14) vant sin klasse med 10 treff. Andrea i samme klasse hadde også 10 treff og ble nummer 2. Tuva ble nummer 4 og Tonje nummer 5.

Sigrid (J16)  vant sin klasse med 7 treff.

Peder (G16) fikk til et bra løp og kom på 3 plass med 7 treff. Gaute i samme klasse ble nummer5. Narve (G14) ble nummer 4 i sin klasse

I jenter 13 år ble 2,3,4 og 5 plass til Guri, Kristin, Selma og Olivia

I de yngste lassene var det få deltakere. Her gikk Mia (nr4), Angelica (nr5) og Aamund (nr5) i klasse 11 år og Ane (nr2) og Kristin (nr3) i klasse 12 år.

Klubben stilte med fire nybegynnere. Det var Iselin, Ingunn, Jori og Brede. Jori klarte 10 treff en av dagene.

Klar for KM Stafett. Jenter 13-16 år
Klar for Stafett. Jenter og Mix 11 - 12 år

Sparebank 1 Cup 10 og 11 mars 2018

Postet av Ål Skiskytterlag den 8. Mar 2018

Velkommen til Sparebank 1 Cup på Liatoppen 10 og 11 mars. Alt av informasjon og listemateriell om cupen finner dere under egen fane Sparebank 1 Cup. Lykke til alle sammen !

Lister for søndagens Sprint er nå oppdatert

Ål Skiskytterlag har VIPPSKODE 508492 for betaling av parkering, kioskvarer og til rennkontor ved etteranmelding, brikkeleie, manglende lisens etc.

HL Stafett Gull og Sølv til jentene

Postet av Ål Skiskytterlag den 5. Mar 2018

StafettGull til Ida og Gro. Sølv til Marie

Det ble medaljedryss til 15 års jentene på HL's siste dag, hvor det ble gått stafett. Gro og Ida gikk inn til GULL for Buskeruds 1 lag, mens Marie fikk SØLV og gikk for Buskeruds 2 lag. Gratulere til jentene med gode løp og stafettmedaljer.

Hovedlandsrennet (HL) er å regne som et uoffisielt NM for årsklassene 15 og 16 år. MjøsSki sto for et flott arrangement på Veldre Sag. Ål Skiskytterlag stilte med 7 utøvere.

Det var 15 års jentene som også utmerket seg med de beste prestasjonene under de individuelle rennnene. På fredag var det Normal og på lørdag Sprint. Gro (J15) fikk til to gode løp, og ble nr 8 (Normal) og nr 7 (Sprint). Ida i samme klasse gikk inn til en meget sterk 5 plass på Sprinten. Søster Marie gikk to gode og jevne løp og ble nr 21 og 22 på de individuelle rennnene.

Sigrid (J16) gikk en god Sprint (4-0). Tross 4 bom på første ligg så hadde Sigrid god fart i sporet og ble nr 14. På stafetten gikk Sigrid for Buskeruds 2 lag (J15-16) som ble nr 10.

Peder, Gaute og Eskil (G16) gikk sitt siste HL. Ingen av guttene hevdet seg høyt oppe på resultatlistene i den store gutteklassen. Beste løp for Peder ble nr 41 (1-2) på Normaldistansen, og nr 40 for Gaute (2-2) på Sprinten. På stafetten gikk Gaute og Peder for Buskerud sitt 2 lag (G15-16) som ble nr 20. Eskil gikk på et Mixlag, som ble nr 3 i denne klassen.