HL i Meråker - StafettGull til Mari og Vilde

Postet av Ål Skiskytterlag den 26. Feb 2017

Det ble StafettGull til Mari og Vilde på siste HL dag i Meråker. Jentene var tatt ut til Buskerud sitt 2 lag (J16 år) og det ble full klaff på stafetten for jentene. Mari gikk 1 etappe og Vilde siste etappen. Emma Aasen Strømsnes fra Lier gikk 2 etappen. Vi GRATULERER med HL StafettGull.

Hovedlandsrennet (HL) i skiskyting er som et norgesmesterskap for årsklassene 15 og 16 år. Fra Ål Skiskytterlag deltok 6 utøvere. I tillegg til jentene deltok Peder, Gaute og Eskil i G15 og Ole i G16 år.

Mari (J16) gjennomførte også et meget bra renn på lørdagens Normal med en flott 5 plass og 8 treff. På Sprinten ble Mari nr 26 (3-3). Vilde hadde litt flere bom og ble nr 25 (Normal) og nr 19 (Sprint).

Blant guttene var det Peder som fikk til 2 gode løp. En sterk 23 plass med 9 treff i en stor gutteklasse med over 90 deltakere på lørdagens Normal er en meget bra prestasjon. På Sprinten ble Peder nr 40. De andre gutta fikk følgende plasseringer:

Normal: Gaute (67), Eskil (92) og Ole (64)

Sprint: Gaute (48), Eskil (94) og Ole (95)

Stafett 15 år: Peder 9 pl.(Busk2), Gaute 15 pl.(Busk3) og Eskil 7 plass (Mix Busk)

Postet av Ål Skiskytterlag den 23. Feb 2017

Klubben var godt representert på Sparebank 1 Cup på Simostranda i helga. 20 spreke utøvere stilte til start og det ble mange gode plasseringer.

I J11 hadde Guro to gode løp, med 2 plass (Normal) og 1 plass (Sprint). I samme årsklasse kom Ane på pallen på lørdag med en flott 3 plass.

Guri (J12) fullførte begge renn, men hadde litt for mange bom denne helga

Eivind (G11) fikk til to gode jevne løp med 5 plass begge dager

I G12 ble det 2 plass på Tord på søndagens Sprint. I samme klasse ble det en flott 4 plass på Torjus på lørdagens Normal.

Alle jentene i årsklasse 13 år utmerket seg med gode løp. Tonje med 1 plass og 4 plass og Gunhild kom på pallen begge dager med 3 plass (Normal) og 1 plass (Sprint). Andrea fikk 5 plass begge dager og Tuva gikk inn til 6 og 7 plass.

Også gode prestasjoner i jenter 14 år. Hedda gikk til topps begge dager. GRATULERER. Søstrene Lappegard gikk kun på lørdag og fikk gode plasseringer med 3 plass til Marie og 4 plass til Ida

Narve (G13) fikk til to gode løp på Simostanda. 3 plass på Sprint og 6 plass på Normal

Ole (G16) gikk kun på søndag og det ble 3 plass med 8 treff.

Hedda og Gunhild på pallen begge dager på Simostranda. Gratulerer

God innsats av J 14 år. Hedda og Tonje fikk begge 1 plass. Hedda begge dager

Guro og Ane på pallen i jenter 11 år

Guro, Guri, Elin og Ane i fint driv på Simostranda

NC junior i regnvær på Steinkjer

Postet av Ål Skiskytterlag den 22. Feb 2017

Det ble regntunge dager og krevende forhold for utøvere og støtteapparat på juniorcup i Steinkjer. Værgudene var ikke på lag med arrangementet og til slutt ble det så ille at jentenes Normaldistanse på søndag ble avlyst. Regnværet la likevel ingen demper på humøret til utøvere og støtteapparat fra Ål Skiskytterlag. Slik gikk det med klubbens juniorløpere

Stina (K19) fikk til en god plassering på lørdagens Sprint og ble nr 8 tross 3 bom på stående. Stina ligger nr 6 i sammendraget etter 5 fullført NC renn.

Mari (K17) hadde også 3 bom på stående og gikk inn til en flott 9 plass. Mari ligger nr 10 i NC sammendraget.

I K18 ble det 4 bom, både for Vilde (0-4) og Tuva (2-2). Det ble 21 plass til Vilde og 34 plass på Tuva.

Halvor (M18) fikk til 2 gode løp på Steinkjer. Han fikk også gått på søndagens Normal. På lørdagens Sprint ble det 18 plass på Halvor med 9 treff (1-0) og på søndag ble han nr 25 med 14 treff (3-2-1-0).

Her kommer noen stemningsbilder fra Steinkjer

Halvor i startblokka. Berit passa på ski til Halvor

Mari og Stina i fint driv opp bakken

Vilde og Tuva i fint driv på NC juniorcup i Steinkjer

Slik så det ut på stadion mandags morgen !

LM Øst på Veldre Sag

Postet av Ål Skiskytterlag den 13. Feb 2017

Gode prestasjoner av Mari og Marie under Østlandsmesterskapet i helga.

Mjøsski arrangerte LM Øst på Veldre Sag i helga. Klubben stilte med 10 utøvere og tok hjem 3 sølvmedaljer under mesterskapet. Litt forkjølelse gjorde at noen utøvere måtte melde forfall. Det ble gått Normal på lørdag og sprint på søndag.

Mari (J16) og Marie (J14) hadde begge 2 gode løp under mesterskapet. De fikk begge sølvmedaljer. Mari sølv på Normal og en flott 5 plass på søndagens Sprint. Marie fikk sølv på Normal og hadde et bra løp på lørdagens Sprint med en fin 6 plass. Vi Gratulerer med flotte løp.

Vi Gratulerer også Narve som fikk sølvmedalje på Sprinten.

Gro (J14) gikk kun på lørdag og hadde et bra løp med 6 plass

I Jenter 13 var det kun Tuva som stilte til start. Hun fikk til et bra løp på søndagens Sprint med en fin 6 plass.

Sølv til Narve på Sprinten Delt 6 plass til Gro og Marie på Normal

Medaljefangst i Kvalfossprinten

Postet av Ål Skiskytterlag den 8. Feb 2017

Medaljefangst i Kollen. Gull til Ida, Gro, Narve og Sølv til Tonje.

Stormønstring i Kollen under helgas Kvalfossprinten for aldersklassene 13 til 16 år. Ål Skiskytterlag silte med 14 utøvere og var representert i de fleste klasser. Klubbens utøvere forskynte seg bra fra medaljebordet og vi GRATULERER:

Gro med 1 plass på søndagens Normal. Gro fikk også vandrepokal for beste sammenlagtseier i klassen jenter 14 år. På lørdagens Sprint ble Gro nummer 4. God helg for Gro i Kollen.

Ida i samme aldersklasse fikk 1 plass på lørdagens Sprint. Også god Normal med 10 plass.

Narve gikk til topps i en stor gutteklasse med feilfri skyting på søndagens Normal.

Tonje fikk 2 plass på søndagens Normal.

Det var også mange andre gode prestasjoner i Kollen. I J13 gjorde Andra 2 gode løp med en 12 plass (Sprint) og 14 plass (Normal). Gunhild fikk til en god sprint med en flott 4 plass

Hedda (J14) hadde også 2 gode jevne løp i Kollen med en 10 og 9 plass. Beste plassering på Marie var en 14 plass på lørdagens Sprint.

Sigrid (J15) gikk Sprint på lørdag. Ble litt for mange bom og kom på en 23 plass

Det ble litt for mange bom i Kollen på gutta (15 år) Eskil, Peder og Gaute til å hevde seg på resultatlistene

Det ble også litt for mange bom på jentene (16 år), men de hadde god fart i sporet og gikk inn til gode plasseringer. Mari fikk 15 og 14 plass og Vilde fikk en 23 plass på lørdag og gikk en god Normaldistanse på søndag med en flott 10 plass.

Vi er nå midt i konkurransesesongen med mange renn. Neste helg er det LM Øst, som arrangers av MjøsSki på Veldre Sag. Helga deretter er det NC for juniorene på Steinker og Sp1 Cup på Hønefoss for yngre aldersklasser. Vi ønsker utøverne lykke til videre med sesongen.